Abonamente

Pentru ca ne-am gantit la tine, si ne dorim sa facem serviciile estetice cat mai accesibile tuturor, am creat cele mai avantajoase abonamente estetice anuale din Romania. Alege unul dintre ele care crezi ca ti se potriveste cel mai bine si bucura-te de servicii estetice de inalta calitate efectuate cu produse organice 100% naturale si tehnologie de ultima ora! Ingrijirea sistematica profesionala lunara va reda pielii tale aspectul mult dorit si va intarzia semnele imbatranirii. Iar daca inca nu te-ai hotarat ce cadou sa le faci celor dragi, OFERA-LE UN RASFAT – UN ABONAMENT LUNAR PENTRU SERVICII ESTETICE SI DE RELAXARE! ITI VOR MULTUMI INZECIT! FA-NE O VIZITA SAU SUNA-NE PENTRU MAI MULTE DETALII!

Avantajele achizitonarii abonamentelor create special pentru tine sunt urmatoarele:

  1. PLATESTI MAI PUTIN, CONSUMI MAI MULT. Fiecare abonament include o suma lunara pe care o poti folosi pentru achizitionare oricarui serviciu in clinica nostra, fie acesta un tratament facial cu produse organice si tehnologie de ultima ora sau un tratament corporal cu produse organice, masaj anticelulitic si relaxant sau epilare definitiva.
  2. TE AJUTA SA TE DISCIPLINEZI. Cu totii stim ca un tratament efectuat constant ofera rezultate mai bune iar efectele sunt mentinute mai mult timp. Fiind beneficiarul unui abonament anual de frumusete la Prima Clinica Organica din Romania te motivezi mai usor sa iti acorzi timp pentru tine si sa te relaxezi.
  3. ACCES EXCLUSIV LA OFERTELE DE MEMBRU. Vei avea acces la promotiile special create pentru membrii clinicii AESTHETE.

POSIBILITATEA SA FACI UN CADOU CELOR DRAGI DE CARE SA SE BUCURE UN AN INTREG. Abonamentul este valabil un an de zile. Cei dragi se pot bucura de cadou timp de 12 luni. Oferale o relaxare pe cinste pentru care iti vor fi profund recunoscatori.

Call Now Button