Cum se face un tratament facial?

Criolipoliza - slabire localizata
Slabirea localizata & Criolipoliza
iunie 26, 2018
REFLEXOTERAPIA – Terapia care face minuni!
noiembrie 1, 2018
Show all

Cum se face un tratament facial?

tratament facial

Oamenii apeleaza la tratamente faciale din diferite motive:  in timp ce unii oameni doresc sa elimine oribilele puncte negre, altii vor sa-si mentina tenul cu terapii antiage. Si nu in ultimul rand exista oamenii care pur si simplu vor sa se relaxeze si sa fie rasfatati.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune motive pentru a apela la un tratement facial. Dar de cele mai multe ori termenul “tratament facial” suna un pic misterios. Cum se face un tratament facial? Ce implica? De ce cosmeticianul continua sa aplice diferite creme?

Tratamentul facial este in esenta un tratament pentru piele ce se face in mai multe etape si constituie una dintre cele mai bune modalitati de a avea grija de ten. Tratamentul facial curata, exfoliaza si hidrateaza pielea si ofera astfel in final un ten care arata si se simte mai tanar.  Un tratament facial isi arata roadele daca acesta face parte dintr-un program continuu  de ingrijirea pielii.

Tratmentul facial, este al II lea tratament ca popularitate, aflandu-se imediat dupa masaj.

Pasii de baza a unui tratament facial:

Consultatia:

Orice tratament facial trebuie sa incepa cu o scurta consultatie. Cel mai adesea trebuie sa completati un scurt formular sau vi se pun cateva intrebari despre modul dvs. de viata, despre dieta, despre cantitatea de apa pe care o consumati, despre medicamentele si suplimentele pe care le luati si despre produsele cosmetice pe care le utilizati in prezent. Esteticianul trebuie sa cunoasca aceste detalii pentru a face alegerile corecte privind tenul dvs. (in tipul unei sedinte primiti sfaturi de la cosmetician despre cele mai bune moduri de a va ingriji pielea.)

De asemenea, in functie de machiajul folosit si detaliile enumerate mai sus, eteticianul va face o analiza cu o lupa pentru a determina tipul de ten (uscat, gras, sensibil, normal, etc.) si afectiunile acestuia (accnee, puncta negre, leziuni solare, deshidratare, etc).

salon tratamente faciale BucurestiCuratarea tenului:

Primul pas este curatarea temeinica a tenului, folosind tampoane de bumbac, servetele estetice sau bureti speciali. De cele mai multe ori se face o curatare dubla.

Incalizrea cu vapori de aer si exfolierea:

In functie de tratamentul facial ales de cosmetician pentru tenul dumneavoastra se va face o inclazire prin vapori de aer sau o usoara exfoliere folosind diferite creme organice. (Incalizrea cu aburi are rolul de a dilata porii tenului si de a facilita eliminarea punctelor negre – nerecomandat in cazul tenului sensbil).

Masajul facial: Are rolul de a relaxa, stimula pielea si muschii faciali pentru asigura o tonifiere si refacere rapida.

Masca faciala: O masca se adreseaza mai multor tipuri de ten: uscat, gras, mixt, sensibil. In functie de procedura folosita, cremele specifice se pot aplica chiar si de mai multe ori.

Aplicarea finala:

La finalul tratementului se aplica diferite creme pentru hidratare, tonere sau pentru protectia solara, daca procedura a fost facuta in tipul zilei. Asa cum am mai spus si mai sus, esteticianul va va spune cum trebuie sa va ingijiti pielea in continuare si va va recomanda anumite produse cometice naturale.

Te asteptam in salonul nostru, ce se afla in magazinul Cocor – Piata Unirii, pentru a alege un tratament facial natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button