Tratamente Faciale

Potrivite oricarui tip de ten, aceste tratamente sunt adaptate nevoilor tenului tau. Curatarea tenului trebuie facuta lunar si este un pas important atunci cand iti doresti o piele hidratata si fara probleme.

Fiecare tratament este efectuat in urma unei evaluari minutioase de catre specialistii AESTHETE. Profesionalismul si calitatea serviciilor este cheia succesului nostru. Tehnologia de ultima ora prezenta in clinica AESTHETE, produsele organice si specialistii inalt calificati te vor ajuta sa obtii rezultate uimitoare intr-un timp scurt si cu efect de durata.

Tehnologia inglobata in produsele Pevonia Botanica ofera o curatare blanda si perfecta pentru tenul tau.  Aceasta gama de produse 100% organice iti pune la dispozitie o serie de tratamente adaptate tuturor tipurilor de ten si create special pentru a inlatura problemele cu care te confrunti si a iti imbunatati aspectul tenului tau. DESCOPERA INGRIJIREA NATURALA, ALEGE tratamentele profesionale efectuate cu gama PEVONIA BOTANICA – Brandul vedetelor de la Hollywood si sponsorul oficial al premiilor Oscar si Globul de Aur in 2010!

Call Now Button