MASAJ

PENTRU CA SA TE SIMTI PE DEPLIN FRUMOASA!

Emotiile intamplarilor de zi cu zi aduna stres in organism care blocheaza centrii energetici ai corpului nostru rezultand diverse boli somatice. Masajul este de nelipsit in secolul XXI in cazul tuturor persoanelor, pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de un moment de relaxare si odihna in care organismul nostru sa se refaca si sa se reseteze pentru a face fata tuturor evenimentelor urmatoare. NU-TI MAI NEGLIJA CORPUL SI OFERA-I UN MOMENT DE RELAXARE! ESTE CEL MAI DE PRET CADOU PE CARE TI-L POTI FACE SINGURA TIE SAU CELOR DIN JURUL TAU!

Clinica AESTHETE iti propune gama vasta care include masajul anti-stress/relaxare,reflexoterapeutic, masajul anticelulitic, etc. Toate efectuate de profesionisti in domeniu si cu produse organice atent selectate, 100% naturale.

Uleiurile PEVONIA BOTANICA au o compozitie extraordinara care iti vor oferi experienta unui masaj de neuitat in timp ce iti vor hidrata pielea in profunzime. Create special cu uleiuri esentiale, acestea tonifica pielea si inspira o stare de liniste a spiritului, imbunatatesc circulatia, reduc retentia de lichide, durerea si stimuleaza sistemul nervos. Sunt ideale pentru oboseala excesiva, circulatie deficitara, retentie de fluide si piele lipsita de vitalitate. Ambianta placuta, jocul de lumini, decorul relaxant, tehnica terapeutului– toate au fost atent alese pentru a te ajuta sa te simti rasfatata, sa uiti de griji si sa inlaturi semnele oboselii. Remodelarea corporala prin masajul anticelulitic cu produse 100% naturale bogate in acid clorogenic, acid cafeic, acid fenolic, glucide, cafestrol si kahweol stimuleaza in mod natural lipoliza, actionand ca un agent anti-lipoperoxidant ce previne orice oxidare a lipidelor. Cafeaua verde este cel mai nou ingredient descoperit care indeparteaza eficient acumularile de celulita. Te asteptam in clinica AESTHETE din Magazinul Cocor pentru a scapa de aspectul neplacut al celulitei si al depunerilor inestetice de grasime prin tehnologia de ultima ora si activii din ingredientele produselor organice 100% naturale enumerati anterior.

Spread the love
Call Now Button