PEVONIA BOTANICA – Brandul vedetelor de la Hollywood

Secretul unui ten fara imperfectiuni
aprilie 23, 2018
ACNEEA ROSACEE SI TRATAMENTUL ORGANIC MINUNE CU PEVONIA BOTANICA
mai 15, 2018
Show all

PEVONIA BOTANICA – Brandul vedetelor de la Hollywood

Pentru ca sanatatea ta este prioritatea noastra, toate alegerile pe care le facem au la baza o lista lunga de beneficii pe care dorim sa ti le aducem tie!

Una dintre aceste alegeri sunt produsele organice profesionale 100% naturale – PEVONIABOTANICA– brandul vedetelor de la Hollywood si sponsorul oficial al premiilor Oscar si Globul de Aur in 2010.

Linia destinata atat tratamentelor faciale cat si corporale SPA este utilizata in cele mai luxoase si exclusiviste SPA-uri si hoteluri din lume. Principalele caracteristici care au propulsat acest brand atat de sus sunt:

  • INGREDIENTE 100% ORGANICE
    PEVONIA BOTANICA este o linie completa fara PARABENI cu extracte organice 100%, continand cele mai exclusiviste ingrediente active naturale botanice si marine cu o tehnologie avansata de penetrare, garanteaza rezultate remarcabile si de durata.
  • CALITATE GARANTATA INTERNATIONAL
    Pentru a garanta calitatea ingredientelor si a asigura rezultate remarcabile, orice produs PEVONIA este realizat la cele mai inalte nivele tehnologice incepand de la selectia atenta a ingredientelor pure si pana la verificarea calitatii si rezultatelor fiecarui produs in parte.
  • PEVONIA – ECO FRIENDLY. Pe langa produsele 100% organice pe care le ofera, cu ingrediente atent selectionate, pentru PEVONIA BOTANICA protejarea naturii si conservarea planetei este misiunea nr. 1. O dovada incontestabila a programului PEVONIA ECO este faptul ca ambalajele produselor sunt 100% reciclabile, iar ingredientele sunt selectate  fara a realiza testari pe animale si fara a distruge mediul inconjurator. 

Daca vrei sa incerci minunatele tratamente organice cu produsele PEBONIA BOTANICA, te asteptam la noi in clinica AESTHETE din Bucuresti sa fii tratata ca o vedeta si sa savurezi din deliciosul suc presat la rece.

De asemenea produsele pot fi procurate si online pe site-ul nostru. 

Te asteptam,

Echipa AESTHETE Professional Organic Clinique

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *