Produse

Produse cosmetice naturale sau produsele organice sunt o alternativa sanatoasa si sigura. Substantele din compozitia acestora aduc doar beneficii corpului deoarece patrund in profunzime, hidrateaza si protejeaza pielea. Produsele organice nu contin parabeni, substante modificate genetic, silicon, alcool si uleiuri minerale care irita pielea daca sunt utilizate pe termen lung. Avantajele utilizarii acestora sunt multiple. Sunt mult mai eficiente, sunt compatibile cu orice tip de piele si sunt cele mai recomandate de medicii dermatologi.

Atent selectionate iti oferim mai jos cele mai bune cosmetice organice.

PEVONIA BOTANICA, brandul vedetelor de la Hollywood si sponsorul official al premiilor Oscar si Globul de Aur din 2010 ofera o linie 100% din ingrediente organice, exclusivista complete destinata tratamentelor faciale si corporale SPA.

Caracteristicile principale ale acestui brand care l-au propulsat in cele mai luxoase si exclusiviste SPA-uri si hoteluri din lume sunt:

  • INGREDIENTE 100% ORGANICE. Pevonica Botanica, linie linie completa fara PARABENI cu extrasi organici 100% continand cei mai exclusivisti ingredienti activi naturali botanici si marini cu o tehnologie avansata de penetrare, garanteaza rezultate remarcabile si de durata.
  • CALITATE GARANTATA INTERNATIONAL. Pentru a garanta calitatea ingredientilor si a asigura rezultate remarcabile, orice produs Pevonia este realizat la cele mai inalte nivele tehnologice incepand de la selectia atenta a ingredientelor pure si pana la verificarea calitatii si rezultatelor fiecarui produs in parte.
  • PEVONIA – ECO FRIENDLY. Pe langa produsele 100% organice pe care le ofera, cu ingrediente atent selectionate, pentru Pevonia Botanica protejarea naturii si conservarea planetei este misiunea nr.1. O dovada incontestabila a programului Pevonia ECO este faptul ca ambalajele produselor sunt 100% reciclabile, iar ingredientii sunt selectati fara a realiza testari pe animale si fara a distruge mediul inconjurator.
  • SPA LIDER. Filosofia globala PEVONIA este unirea stiintei cu natura oferind un produs unic cu rezultate remarcabile pentru orice tip de ten apartinand oricarei rase umane, fiind administrat de catre oameni de stiinta si tehnicieni de pe toata planeta. PEVONIA este recunoscut ca fiind lider international al produselor SPA precum si lider de necontestat al SPA-urilor din SUA. Pevonia Botanica, recunoscut ca lider international in domeniul SPA detine in portofololiu cele mai prestigioase centre SPA apartinand unor hoteluri de renume international, precum si cele mai luxoase si deosebite centre day SPA din lume.

PEVONIA Brandul Vedetelor de la HOLLYWOOD

Exclusivistele produse SPA Pevonia Botanica reprezinta brandul de cosmetice preferat al vedetelor de la Hollywood si al make up artistilor acestora. Ca si lider in initiative ECO precum si in evenimente mondene celebre cum ar fi Premiile Oscar sau Globul De Aur Pevonia a atras un numar impresionant de vedete care iubesc organicul, natura si isi doresc o imagine stralucitoare. Pevonia Botanica stie ca in spatele fiecarei vedete este un estetician si un make up artist talentat.

Artisti din televiziuni cat si din industria cinematografica folosesc cu succes aceste produse: Demi Moore , Edith Murphy, Adam Sandler, Naomie Harris, Brad Pitt, Chris O’Donnell, Mimi Rogers si multi altii.

Multi make up artisti si esteticieni din spatele scenelor utilizeaza zilnic aceste produse pentru a crea transformarea celebritatilor pe care noi le vedem zilnic in seriale , filme si show-uri de televiziune cum ar fi: „Lost ”, ”Brother and Sisters”,” Privileged „ ,”Gossip”, „Pirates of the Carabbean ”,”How I Meat Your Mother”,” The today show” etc.

show blocks helper

Categorii +

Ingrijire corp +

Ingrijire Ten +

Pentru +

Brand +

Tip Ten +

Se arată 1–12 din 69 de rezultate

1 2 3 4 5 6
Call Now Button