ACNEEA ROSACEE SI TRATAMENTUL ORGANIC MINUNE CU PEVONIA BOTANICA

PEVONIA BOTANICA – Brandul vedetelor de la Hollywood
mai 2, 2018
Diferenta dintre epilarea cu laser si IPL/SPL
iunie 1, 2018
Show all

ACNEEA ROSACEE SI TRATAMENTUL ORGANIC MINUNE CU PEVONIA BOTANICA

Acneea Rosacee este una dintre cele mai comune probleme ale pielii care afecteaza milioane de oameni din intreaga lume.

Principalele caracteristici ale acestei afectiuni sunt: roseata, cosurile si prezenta unor linii rosii sau a rash-ului la nivelul nasului, pometilor, barbiei si a fruntii. Netratata se poate agrava si duce la aparitia unor noduli localizati la nivelul nasului si a fetei si poate produce probleme serioase ale ochilor.

Persoanele cu acnee rozacee trebuie sa acorde o deosebita atentie ingrijirii tenului sau. Este important sa se evite factorii declansatori care pot irita pielea cu usurinta. Folosirea produselor de curatare dura a tenului si a celor nepotrivite poate agrava problema.

AESTHETE iti propune un tratament absolut revolutionar si cel mai important 100% organic pentru acneea rosacee. Un tratament bogat in cele mai benefice ingrediente active: extract de lemn dulce bogat in flavonoizi, fitoestrogeni, aminoacizi si polizaharide; ceaiul verde bogat in catecina, vitamina A, B si C; alge de mare bogate in toate oligoelementele micronizate: calciu, potasiu, magneziu, mangan, zinc, cupru si seleniu. Este vaso-constrictor, desensibilizeaza, reduce roseata, intareste si vindeca capilarele. Acest tratament si-a dovedit capacitatea de a oferi rezultatele exceptionale dorite de profesionisti si cerute de fiecare client care sufera de aceste afectiuni. Tratamentul este recomandat pentru cuperoza, eritroza, eritocuperoza, rozaceea sau acnee rozacee.

Nu ezita sa ne contactezi pentru o consultatie GRATUITA in urma careia specialistul AESTHETE va examina tenul tau, va identifica problemele cu care te confrunti si va alege tratamentul potrivit pentru tine.

Te asteptam,

Echipa AESTHETE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button