Servicii

Fiecare tratament este efectuat in urma unei evaluari minutioase de catre specialistii AESTHETE. Profesionalismul si calitatea serviciilor este cheia succesului nostru. Tehnologia de ultima ora prezenta in clinica AESTHETE, produsele organice si specialistii inalt calificati te vor ajuta sa obtii rezultate uimitoare intr-un timp scurt si cu efect de durata. Descopera in continuare tratamentele atent sectionate si incearcale pe cele potrivite pentru tine.

Cele mai puternice ingrediente pentru ingrijirea pielii vin din cea mai sigura sursa – Natura. AESTHETE – PRIMA CLINICA ORGANICA DIN ROMANIA a selectat atent cele mai bune produse organice 100% naturale pentru a iti oferi sansa sa DESCOPERI INGRIJIREA NATURALA.

In ultimii 20 de ani, PEVONIA a fost lider in oferirea de solutii naturale in ingrijirea pielii, catre cele mai bune SPA-uri si profesionisti din lume. Acesta este doar unul din zecile de motive din care am ales PEVONIA!

AESTHETE iti ofera o gama larga de tratamente faciale de intretinere si anti-age cat si tratamente corporale pentru slabire intensiva si anticelulitice bazate pe alge marine, cafea verde si ceai verde.

Pentru ca stresul este inamicul nostru numarul 1 care pe langa faptul ca incetineste activitatea sistemului nostru imunitar, facandu-ne mai vulnerabili in fata virusilor, acesta are un efect puternic deteriorant al pielii, aceasta pierzandu-si din elasticitate mai repede si devenind mai ridata. Din acest motiv sedintele de masaj organic sunt alegerea perfecta pentru a te elibera de stres si a te relaxa. Am creat ambianta perfecta pentru ca relaxarea ta sa treaca de orice limite.

Epilarea definitiva este cu adevarat definitiva in clinica AESTHETE pentru ca am ales cea mai noua tehnologie laser dioda 808 care are efecte atat pe parul blond cat si cel brunet.

Tehnologia laser dioda 808 este cea mai eficienta si 90% dintre clienti isi pierd pilozitatea dupa aproximativ 5-6 sedinte deoarece raza laser tinteste specific bulbul pilos fara a leza pielea.

Spread the love