Slabirea localizata si Lipoliza HIFU

Radiofrecventa multipolara (APARAT OXYGENERA)
iunie 5, 2018
Criolipoliza - slabire localizata
Slabirea localizata & Criolipoliza
iunie 26, 2018
Show all

Slabirea localizata si Lipoliza HIFU

Slabirea localizata si Lipoliza - aparatul LipoMedA venit vara si trebuie sa avem corpul perfect cat mai repede cu putinta si cu minim de efort, daca se poate. Ce poate fi mai frumos decat un trup catifelat, tonifiat, fara urma de celulita sau vergeturi? Pentru aceasta problema, exista solutia si noi o avem! Slabirea localizata, lipoliza sau topirea grasimilor ca terapie de remodelare corporala, reprezinta procesul de dizolvare a grasimilor acumulate in depozite mici si medii.

Aparatul LipoMed ofera tratamente bazate pe ultrasunete cu intensitate ridicata (HIFU – High Intensity Focused Ultrasound). Acesta reprezinta o inovatie in domeniul tratamentelor corporale, cu ajutorul caruia putem distruge tesutul adipos, non-invaziv si la tinta, adica doar partile corpului care ne intereseaza. LipoMed ofera rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

Tehnologia HIFU – LipoMed: produce la nivelul tesuturilor o serie de presiuni, care actioneaza asupra celulelor adipoase (grase), fara sa afecteze tesuturile normale din jurul acestora. Vibratiile provocate de ultrasunete ajuta la fluidizarea celulelor grase, acestea putand fi eliminate mai usor. ALEGE ACUM UN PACHET DE SLABIRE LOCALIZATA

De pe coapse, abdomen sau solduri, uneori este dificil sa scapam de stratul de grasime nedorit, doar prin diete si exercitii fizice.  Inesteticele vergeturi, celulita, cicatricile fine, vor fi si ele de domeniul trecutului deoarece lipoliza cu ultrasunete este foarte eficienta si in aceste cazuri.

Fara durere sau discomfort, aceasta este o procedura rapida, eficienta, cu rezultate vizibile imediate, fara a avea efecte adverse. Lipoliza ultrasonica dezmembreaza celulele adipoase in mod selectiv fara sa afecteze structurile alaturate. Trigliceridele si resturile celulare rezultate in urma dizolvarii celulelor grase sunt procesate si metabolizate in mod natural de catre organism.

Aceasta terapie functioneaza garantat si este  mai eficienta in cazul in care greutatea nu depaseste cu mult, limita normala. Odata ce am atins dimensiunile dorite, trebuie sa nu uitam ca pentru a-i prelungi efectul este nevoie de disciplina alimentara si miscare. Sucurile naturale, o dieta saraca in grasimi impreuna cu plimbarile in natura sau cu exercitii fizice usoare, vor ajuta la mentinerea efectului de piele sanatoasa pe care il obtinem in urma acestei terapii, de slabire localizata. Cu o piele fina, ferma, sanatoasa, lipsita de celulita sau vergeturi, ne redobandim increderea de sine fara a fi apelat la interventii chirurgicale, fara suferinta, fara compromisuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button