Vergeturi & Cicatrici

MEZOTERAPIA este un tratament ce ofera un puternic efect de regenerare si penetrare a produsului. Este o terapie indicata pentru rejuvenare si lifting facial, ameliorarea ridurilor fine, pori dilatati, vergeturi, tratarea cicatricilor postacneice, atrofice, postoperatorii, post – varsat de vant, pete pigmentare. De asemenea este una dintre cele mai eficiente metode anticadere a parului, contribuid la regenerarea si fortificarea acestuia.

Tratamentul are efecte foarte bune asupra vergeturilor noi care inca au culoare rosie, mov contribuind la refacerea tesutului intr-o proportie mare de aproximativ 70-90%. Daca vergeturile sunt vechi de culoare alba, atunci tratamentul poate doar sa imbunatateasca aspectul acestora, disparitia in totalitate fiind foarte greu de realizat.

Disclaimer: Mezoterapia este o procedura minim invaziva ce lezeaza tesutul afectat de cicatrici, vergeturi, riduri sau alte defecte si zonele adiacente. Rezultatele nu sunt garantate si pot varia de la persoana la persoana, ele depinzand de multi factori ce nu pot fi masurati sau influentati de clinica noastra sau de angajatii acesteia.
Call Now Button